PROV: Range Rover - världens bästa bil?

Fjärde inkarnationen av Range Rover är större och rymligare än sin föregångare – och mer än 400 kilo lättare. Vi provkör i Marocko på värsta tänkbara – ... vägar? Är detta möjligen världens bästa bil?

Det är synd att bara en av tio ägare av nya Range Rover kommer att få uppleva vad deras nya bil förmår, fler än så ägnar sig nämligen inte åt terrängkörning. För det är en helt enastående upplevelse de går miste om. Nya Range Rover den är förfining i fyra generationer precis lika duktig på att vada i floder så länge hjulen bottnar och nya Range Rover korsar med lätthet Saharas sanddyner.

• Reportaget finns att köpa i sin helhet för 19 kr (se nedan). Observera att det inte går att skriva ut.
• Reportaget finns även i auto motor & sport nr 25-2012. Hela numret kan köpas för endast 39 kronor i vår digitala kiosk.
• Du som är prenumerant läser självklart hela tidningen och testet gratis, men observera att du först måste registrera ditt ams-konto. Givetvis är även detta kostnadsfritt. Klicka på den blå rutan i övre högra hörnet för att logga in eller registrera ditt ams-konto. Därefter kan du läsa testet på den här sidan, eller hela tidningen (klicka på Kiosk i huvudmenyn för att gå vidare och läsa tidningen).
Missa inte våra bästa tester! Arkivet fylls på varje vecka.

PROV: Range Rover - världens bästa bil?

Den här artikeln är exklusiv för prenumeranter på Auto Motor & Sport.

För att kunna läsa den här artikeln krävs att du är prenumerant på Auto Motor & Sport och inloggad på ditt konto. Artikeln går också att köpa via SMS. Köpet tar bara några sekunder och du kan läsa artikeln direkt.

a Köp artikeln med telefonen

Köp artikeln direkt för 20:-

Efter några sekunder kommer ett SMS med din pinkod.
Kostnad för SMS:et är 20 kr.


WyWallet För att kunna köpa artikeln med mobilen behöver du aktivera dig hos WyWallet som är en tjänst från operatörerna Tre, Telenor, Telia och Tele2.
Mer information: wywallet.se

Pinkod

Frågor?
Klicka här för support.

b Logga in