Bästa begköpet: Mondeo eller Avensis?

PREMIUM Fördomarna om Ford och Toyota bekräftas av ägarna: Mondeo vinner på rymlighet och körglädje, Avensis kontrar med kvalitetskänsla och felfrihet. Vilket väger tyngst? Vilken är bästa begagnatköpet?
Annons

Läs gratis!

Prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration (se nedan) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt.

Varumärket spelar stor roll när man väljer bil. Och med varumärket följer image. Ford är i dag bilar med fräck design och vassa köregenskaper, medan Toyota förknippas med kvalitet och tillförlitlighet. Vi testar mytens hållbarhet i en begagnatduell mellan Ford Mondeo och Toyota Avensis, där ägarna får säga sitt om respektive märke. Vilken är bästa begagnatköpet?

• Köp eller logga in för att läsa begagnatduellen mellan Ford Mondeo och Toyota Avensis

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 18-2013.

 

Varumärket spelar stor roll när man väljer bil. Och med varumärket följer image. Ford är i dag bilar med fräck design och vassa köregenskaper, medan Toyota förknippas med kvalitet och tillförlitlighet. Vi testar mytens hållbarhet i en begagnatduell mellan Ford Mondeo och Toyota Avensis, där ägarna får säga sitt om respektive märke. Vilken är bästa begagnatköpet?

Läs begagnatduellen mellan Ford Mondeo och Toyota Avensis

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 18-2013.

Annons
Annons
Rulla till toppen