Vi testar tre små lyxlirare med mycket motor

PREMIUM Trist med halvkombi? Det finns bot i värsting-GTI-klassen. Minst 300 hästar och 0–100 km/h på under fem sekunder. Det är sannerligen upplagt för fight när vi ställer Audi S3 sedan, BMW M235i och Mercedes CLA 45 AMG 4matic mot varandra.
Annons

Låt oss presentera Audi S3 Sedan, BMW M235i och Mercedes CLA 45 AMG. Tekniskt är de identiska med sina halvkombisyskon. Lite nya linjer och ett separat bagageutrymme ska locka köpare som söker ett mognare utseende. Men framför allt är det kraften som lockar. Här finns den i överflöd och många renodlade sportbilar får se upp.

• Köp eller logga in för att läsa testet av Audi S3 Sedan, BMW M235i och Mercedes CLA 45 AMG.
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 8-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt.

• Har du satt betyg på din bil – eller var det längesedan? Gör det här!
Bonus: Alla som sätter betyg har chans att vinna en prenumeration på auto motor & sport.

Låt oss presentera Audi S3 Sedan, BMW M235i och Mercedes CLA 45 AMG. Tekniskt är de identiska med sina halvkombisyskon. Lite nya linjer och ett separat bagageutrymme ska locka köpare som söker ett mognare utseende. Men framför allt är det kraften som lockar. Här finns den i överflöd och många renodlade sportbilar får se upp.

Läs testet av Audi S3 Sedan, BMW M235i och Mercedes CLA 45 AMG
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 8-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt.

• Har du satt betyg på din bil – eller var det längesedan? Gör det här! 
Bonus: Alla som sätter betyg har chans att vinna en prenumeration på auto motor & sport.

 

 

 

Annons
Annons
Rulla till toppen