BEG: Två generationer Mercedes SLK

PREMIUM Det finns inga bilar som är lika gedigna begagnatköp som gamla Mercor. Det vet ju alla. Men är första och andra generationen SLK tillräckligt gamla och samtidigt fräscha. Helt enkelt, vilket är bästa köpet Mercedes SLK.
Annons

Du är sugen på en cabriolet, men inget mesigt som en Peugeot CC eller struligt som en Lotus Elise. Det ska vara en skön glidarbil, som fungerar att både bruksa till jobbet och att glida på sommarsemester med. Och den ska vara ombonad även i ruskväder och kanske till och med på vintern. Välkommen till världen av Mercedes SLK! Frågan är vilken som är bästa köpet, första eller andra generationen. 

• Köp eller logga in för att läsa begagnattestet av Mercedes SLK
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 12-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Du är sugen på en cabriolet, men inget mesigt som en Peugeot CC eller struligt som en Lotus Elise. Det ska vara en skön glidarbil, som fungerar att både bruksa till jobbet och att glida på sommarsemester med. Och den ska vara ombonad även i ruskväder och kanske till och med på vintern. Välkommen till världen av Mercedes SLK! Frågan är vilken som är bästa köpet, första eller andra generationen. 

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 12-2014.

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Annons
Annons
Rulla till toppen