TEST: Bästa cabvalet – plåttak eller tygtak?

PREMIUM Öppna bilar måste tydligen ha lite "finare" namn. 3-serie cab heter numera 4-serie och A4 cab bytte till A5 cab redan 2009. Men strunt i namnen. Är det ett plåttak från BMW du ska ha, eller är tyg rätt val? Vi testar.
Annons

Enligt Woody Allen är äktenskap när man gemensamt försöker lösa ett problem man inte har när man är ensam. BMW:s plåttak ungefär just detta, det tar nämligen så mycket plats i bakluckan att det inte går att få i eller ur bagaget. Plåttaket betyder att man måste lösa ett problem som inte finns om man har valt tygtak.

• Köp eller logga in för att läsa testet mellan Audi A5 Cabriolet och BMW 420D Cabriolet
Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Observera att prenumeranter läser gratis, allt du behöver göra är att skapa ett eget ams-konto. Är du inte prenumerant kan du ta en prenumeration för bara 99 kronor (klicka här) och få tillgång till hela tidningsarkivet direkt. 

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Enligt Woody Allen är äktenskap när man gemensamt försöker lösa ett problem man inte har när man är ensam. BMW:s plåttak ungefär just detta, det tar nämligen så mycket plats i bakluckan att det inte går att få i eller ur bagaget. Plåttaket betyder att man måste lösa ett problem som inte finns om man har valt tygtak.

Artikeln kommer från auto motor & sport nr 13-2014.

• Har du satt betyg på din  bil – eller var det längesedan? Gör det här! 

Annons
Annons
Rulla till toppen