Nr 19/2007: V70 I STORTEST!

Hur klarar sig nya Volvo V70 mot de fem hetaste rivalerna? Bilder på nya BMW X6 – den första suv-coupén med hybriddrift! Är nya BMW...
Annons

Hur klarar sig nya Volvo V70 mot de fem hetaste rivalerna? Bilder på nya BMW X6 – den första suv-coupén med hybriddrift! Är nya BMW M3 tillräckligt bra för att knäcka sin föregångare? Allt om Frankfurtsalongen, med inte mindre än 88 världspremiärer. Dessutom begagnatanalys av Nissan 350 Z, och test av minicabbarna Opel Tigra och Peugeot 207 CC.

TEST: Nya BMW M3 mot gamla BMW M3. Vilken är egentligen bäst?
”Se vad som driver framtiden” är den klurigt formulerade devisen för bilsalongen i Frankfurt som just öppnat när du läser detta. Här presenterar vi godbitarna.
TEST: Opel Tigra TwinTop mot Peugeot 207 CC. Två trevliga och prisvärda cabbar.
SUPERTEST: Volvo V70 mot konkurrenterna. V70 Diesel möter dyra och fina Audi A6 och BMW 5-serie, prisvärda VW Passat och Ford Mondeo samt landsmannen Saab 9-5. Bygger Volvo bästa familjebilen?
ÄGARGLÄDJE: Anna och hennes Z3. Less på att jobbpendla på en simpel skoter? Då är BMW Z3 lösningen. Om man ska tro Anna Elmquist i Växjö.
Marcus Ericsson. Med ett halvdussin segrar, pole position och snabbaste varv har 17-årige Marcus Ericsson från Kumla gjort kometkarriär i brittisk formelbilsvärld – men Kenny Bräck som coach.
BEG-ANALYS: Nissan 350Z. I Sverige är den sällsynt men ägarna har mycket intressant att berätta om sina bilar – både positivt och negativt.
”Cruising är ett engelskt ord som åsyftar segling, motorcykel- eller bilåkning för nöjet av själva färden och där något mål för färden sällan finns…” Citat Wikipedia. Augusti är stora cruisingmånaden och Söderhamn, som bilderna är från är en av årets stora höjdpunkter.

Annons
Annons
Rulla till toppen