Bentley och Caterham får nya Sverigeimportörer

Autoropa blir svenska representanter för Bentley. Både försäljning och service sker i Autoropas nyöppnade showroom i Arlöv. Samtidigt blir Wendels nya återförsäljare för Caterham. Bilföretaget...
Annons

Autoropa blir svenska representanter för Bentley. Både försäljning och service sker i Autoropas nyöppnade showroom i Arlöv. Samtidigt blir Wendels nya återförsäljare för Caterham.

Bentley och Caterham får nya Sverigeimportörer

Bilföretaget Callisma är redan svenska importörer av Bentley. Nu erbjuder även Autoropa försäljning och service av Bentley – och Caterham dyker upp i Wendels försäljningshall.

Autoropa bedriver sedan tidigare import och försäljning av Maserati och Ferrari, samt försäljning av Land Rover. Företagets nya fullserviceanläggning i Arlöv invigdes nyss, och nu blir det alltså klart att Autoropa blir svenska importörer av Bentley. Försäljningen drar igång direkt, och i september öppnar Autoropas Bentley-showroom och servicelokaler.

Samtidigt blir Trelleborgsbaserade Wendels nya återförsäljare av brittiska sportbilen Caterham. Wendels har 50 års erfarenhet av försäljning och service av Lotus, Jaguar, Morgan och Aston Martin.
"Vi är fantastiskt glada och stolta över att ha blivit återförsäljare för Caterham, som är i särklass en av de mest populära racingbilarna i världen. Det blir ett naturligt komplement till vårt befintliga sortiment och det ska bli riktigt roligt att visa upp dem på kommande trackracingevents här i Skåne", säger Andreas Angergård, vd på Wendels.

Annons
Annons
Rulla till toppen