Träffa oss på Vintage & auto motor & sport!

På söndag samlar vi redaktionen och bjuder på högklassig bilunderhållning! Kom och titta på klassiska bilar, provkör en Lamborghini, fynda på marknaden och rösta fram läckraste utställningsbilen. Här finns all info!
Annons

Träffa oss på Vintage & auto motor & sport!
Njut av V10-ljudet i Lamborghini LP570-4 Spyder Performante – och massor av andra läckra bilar nu på söndag på Barkarby flygfält.
Träffa oss på Vintage & auto motor & sport!
Läs mer om senaste Vintage!

Nu på söndag intar vi Barkarby flygfält för en härlig dag i de klassiska bilarnas tecken. I samarbete med tidningen Classic Motor bjuder vi på bilutställning, tävlingar och en bilmarknad. Dessutom finns chansen att få köra Lamborghini – en LP570-4 Spyder Performante, som gör 0-100 km/h på 3,9 sekunder och har ett av världens vassaste motorljud. Äger du själv en klassikerbil bjuder vi på inträdet!

• Provkör en Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante! Provkörningen kostar 495 kronor och då ingår en prenumeration på 3 nummer av auto motor & sport eller Vintage!
• Tävlingar:
Utse vinnarna i People’s Choice och Bästa Motorljudet!
• Utställningar, marknad och klubbmontrar 

Var? Barkarby flygfält i nordvästra Stockholm.
Med bil: Från E18 sväng av avfart 154 eller 155. Från E4 sväng av avfart 172 mot Vällingby, följ därefter skylt mot Barkarby.
Med pendeltåg: Från Stockholm C mot Bålsta/Kungsängen. Kliv av vid Barkarby station.
Parkering: Gott om parkeringsmöjligheter.

När? Söndag 7 augusti kl 9-16.

Entré: 120 kr. Gratis entré för chauffören i finbil! Barn under 15 år går in gratis.

Träffa oss på Vintage & auto motor & sport!
Annons
Annons
Rulla till toppen