Tävlingen avgjord: Här är vinnarna

Vår grymma tävling om att provköra en Ferrari 458 Italia är avgjord och vi har korat fyra lyckliga som får testa Fredrik Huldts jobb. Sedan är frågan om någon av dem rentav är bättre som Huldt än Huldt själv? Det avgör du!
Annons

Tävlingen avgjord: Här är vinnarna
Grattis till Emelie, Conny, Anders och Daniel.

Nu är tävlingen om att få provköra Ferrari 458 Italia avslutad. Vi har fått ett fantastiskt gensvar och det har varit en hård kamp som vittnade om att bilen för många är en drömbil. 
Motiveringarna har skiftat från det enkla ”för att jag vill!” till det lite mer illvilliga ”för att jag vill göra min bror avundsjuk” men framför allt har vi fått långa livshistorier om pojkdrömmar och kärlek till bilar i allmänhet och Ferrari i synnerhet. Tillslut har juryn beslutat sig för att kora följande lyckliga vinnare som för ett par timmar får prova på Fredrik Huldts jobb. 

Emelie Öberg
, Vendelsö 
Conny Karlberg, Täby 
Anders Adolvsson, Lund 
Daniel Hedblom, Stockholm 

Ni andra, som inte hade turen på er sida den här gången, vill vi uppmuntra att fortsätta hålla ögonen öppna på Facebook och www.automotorsport.se där vi självklart kommer presentera liknande chanser inom en inte allt för oöverskådlig framtid.

Missa inte heller vinnarnas berättelser om provkörningarna i auto motor & sport nr 20 som kommer ut i butik den 22 september! Då får ni läsare även chans att rösta på om någon av de fyra vinnarna är bättre som Huldt – än Huldt själv!

Annons
Annons
Rulla till toppen