Maserati släpper film på nya Kubang

Om två år är det dags: Maserati lanserar sin första suv. Men redan nu vet vi hur den ser ut – och Maserati har släppt två nya filmer på bilen, som ska tillverkas av Chrysler i Detroit.
Annons

I samband med Frankfurtsalongen fick vi en första smygtitt på vad som blir Maseratis första försök i suv-klassen. Bilen heter Kubang, precis som konceptbilen från Detroitsalongen 2003. Bilens komponenter blir ”omisskänligt Maserati”, vilket förmodligen innebär en Maseratimotor samt fjädring, bromsar och interiör skräddarsydda av Maserati. Men bilen kommer med största sannolikhet tillverkas av Chrysler i Detroit.

Första halvan av filmen är i princip en imagefilm för Maseratimärket, med sekvenser från klassiska tävlingar och med mycket fokus på GranTurismo-modellen. En datorgenererad Kubang dyker dock upp efter halva filmen, och visst ser den läcker ut – eller vad tycker du? Kommentarsfältet är öppet.

Maserati släpper film på nya Kubang
Läcker design på LED-lamporna och ett ”veck” i linjen vid bakdörrarna som knyter an till Maserati GranTurismo. Klicka för att läsa mer om Kubang.
Annons
Annons
Rulla till toppen