Peugeot 208 – nytt bildgalleri och flera filmer

Många av er läsare tycker att Peugeot lyckats riktigt bra med designen på nya 208. Nu laddar vi upp med en hel hög filmer på den franska skönheten och frågan blir förstås – är 208:an lika snygg i rörelse?
Annons


Igår valde Peugeot att visa upp
nya småbilen 208. För ovanlighetens skull i bilbranschen är efterträdaren både mindre och lättare än föregångaren 207. Nykomlingen har bantats med upp till 100 kilo, och trots de kompaktare yttermåtten har bagageutrymmet blivit större.

Vi publicerade de tekniska detaljerna och de första bilderna igår, men nu släpps ytterligare ett gäng bilder tillsammans med flera filmer. Betyget får naturligtvis vänta tills vi provkört, men det första intrycket är positivt: interiören är ordentligt förbättrad och dessutom ryktas det om en hetare variant: 208 RC!

Att det hänt något
med Peugeots design
de senaste åren har väl inte undgått någon. Gilles Vidal startade sitt jobb som chefsdesigner i slutet av 2009 och nu börjar hans arbete
synas på allt fler modeller. Först ut var Peugeot 508 och lite av samma stil ser vi nu i 208:an. Nu har ni flera filmer att se och vi ställer oss
förstås frågan om ni läsare fortfarande är lika imponerade av nya 208:an?

Läs alla fakta om Peugeot 208 här!


Annons
Annons
Rulla till toppen