Ska du köpa begagnad bil – detta är årets begbil!

”Årets bästa begbil 2011” är korad. Utmärkelsen baseras på auto motor & sports databas med 19.869 svar, där ägarna får sätta betyg på sin bil. Förutom årets begbil presenterar vi bästa begköp i varje klass.
Annons

Ska du köpa begagnad bil - detta är årets begbil!
auto motor & sports läsare har utsett Lexus GS till årets bästa begbil. I nummer 1-2012 finns bästa begköp i varje klass. I butik 28:e december.

Hur fungerar en bil i verkliga livet och lever den upp till ägarnas förväntningar? Vi har undersökt vilka bilar mellan årsmodellerna 2005-2010 som uppskattas mest av sina ägare.
Resultatet baseras på en databas med 19.869 svar där ägarna själva får sätta betyg på sin bil. Ägarbetygen ligger till grund för tidningens begagnattester och för första gången presenteras nu en större sammanställning med de bästa och sämsta bilarna.

Ska du köpa begagnad bil - detta är årets begbil!
Nr 1 finns i butik den 28 december.

– Vår databas ger oss en unik möjlighet att snabbt få ta del av en ny bils barnsjukdomar och svagheter innan det uppmärksammas i bilprovningen, säger chefredaktör Alrik Söderlind.

Högst betyg har Lexus GS. Den får snittbetyget 83,9 av 100 möjliga av sina ägare. Lexus GS är också den bil som är mest problemfri enligt ägarna med ett driftsäkerhetsbetyg på imponerande 99,3.
 
 – Med nästan 20.000 betyg från svenska bilister har vi kanske världens största testlag. Vi vet tidigt hur ny eller gammal bil motsvarar ägarnas förväntningar, tillägger Alrik.
 
Förutom årets begbil presenteras flera olika delvinnare. Vilka sportbilar uppskattas mest av ägarna själva? Vilka bilar är snålast på bränsle? Självklart finns också en flopplista med de bilarna med de mest besvikna ägarna.
Vill du själv sätta betyg på din bil gör du det här: www.automotorsport.se/begenkat/
 
Vinnarna och förlorarna presenteras i nummer 1/2012 av auto motor & sport. Tidningen finns i butik tisdagen den 28:e december.

Köp eMag i vår kiosk här!

Köp nummer 1 till din surfplatta här!

Annons
Annons
Rulla till toppen