Smart Fortwo ansiktslyft – kan du se skillnaden?

Lite annorlunda grill, front och akter. Nya fälgar och kulörer – där har du i korthet en ansiktslyft Smart Fortwo. Men kan du se skillnaden?
Annons

Smart Fortwo ansiktslyft – kan du se skillnaden?
Smart markerar nu sin härkomst genom att sätta namnet i mitten av grillen. De som vill variera sig har nu sju nya exteriörkulörer att välja på.

Smart Fortwo är en mycket liten bil och nu har den även fått ett minimalt ansiktslyft, eller ”facelift” som det faktiskt heter på tyska. Som vi kan se blir ansiktslyftet väldigt snarlikt utseendet på elbilen ”electric drive” och den har vi infogat i bildkarusellen nedan.

Grillen på Smart Fortwo har nu logotypen på plats i mitten och det går att välja till horisontella varselljus med lysdioder. Nederdelen av front och akter har fått ett lite annorlunda utseende och även sidotrösklarna är något mera markerat.

I övrigt är det inga större förändringar på Smart Fortwo, motoralternativ och utrustningsnivåer är desamma. Däremot tillkommer tre nya fälgmodeller och sju nya exteriörkulörer. Även inredningen har fått några nya alternativ.

 

Annons
Annons
Rulla till toppen