Fler bilder på nya Kia Ceed

Kias utmanare till Volkswagen Golf är omåttligt populär i Sverige – den låg på sjätte plats i försäljningsstatistiken under 2011. Nu kommer en helt ny version och Kia bjuder på fler bilder och nya detaljer inför premiären.
Annons

Fler bilder på nya Kia Ceed
Designen får ett ordentligt lyft när Kia lanserar nya Ceed. Tanken är förstås att nykomlingen ska kännas mer premium. Klicka för att komma till bildgalleriet!

Kia har redan skickat ut bilder i två omgångar på nya Ceed – och nu är det dags igen. Med andra generationen Ceed siktar Kia på att öka premiumkänslan och bättra på kvalitetskänslan. Strålkastarna får led-lampor och hela designen inspireras friskt av sedanmodellen Optima.

Nya Ceed är längre, bredare och lägre än sin föregångare men hjulbasen är oförändrad. I övrigt är de tekniska detaljerna fortfarande få, men vi vet mer när Genèvesalongen drar igång.

Även koncernsyskonet Hyundai i30 lanseras snart i ny version och båda två går att se på bilsalongen i Genève. Svensk säljstart för Kia Ceed blir under andra kvartalet 2012.

Nu hoppas vi förstås på en ”Ceed GTI” med 204-hästarsmotorn från Hyundai Veloster Turbo!

Annons
Annons
Rulla till toppen