Rudholm ersätter Flash i TTA

Bara tre veckor innan TTA-premiären valde Jan "Flash" Nilsson att hoppa av. Nu står det klart att Robin Rudholm tar över i Flash Engineering. "Jag är otroligt taggad", säger han.
Annons

Rudholm ersätter Flash i TTA
Robin Rudholm har bland annat nordisk och svensk Formel Ford-titel 1999 och tre Porsche Carrera Cup Scandinavia-titlar 2004, 2010 och 2011 i bagaget.

Beslutet att hoppa av Elitserien i racing, TTA, tre veckor innan premiären var inte enkelt.

”Tyvärr finns inte möjligheterna för mig att göra en ordentlig satsning på körningen och därför väljer jag att ta en paus i år. Mitt mål har varit att sluta med att köra den häftigaste och mest sportsliga racerbil som byggt i Sverige, men tiden räcker tyvärr inte till”, säger Jan ”Flash” Nilsson i ett pressmeddelande.

Det blir Robin Rudholm som tar över platsen i Flash Engineering, tillsammans med stallkompisen Mattias Andersson.

”Tråkigt att ”Flash” gör ett uppehåll, men fantastiskt för mig. Jag är otroligt taggad och förberedd att få tävla med Flash Engineering, säger Robin Rudholm.

Rudholm ska arbeta tillsammans med Flash Engineerings nykontrakterade ingenjör Ulf Karlsson och de båda har jobbat nära tillsammans under de två senaste säsongerna.

”Ulf och jag arbetar väldigt bra tillsammans och jag kan inte tänka mig en bättre ingenjör. Han vet precis vad jag vill ha ut från en bil och detta är en enorm styrka som verkligen gör mig extra motiverad att ta mig an Elitserien i Racing 2012”, säger Rudholm.

Om mindre än en vecka får Rudholm sin första smak någonsin av Flash Engineerings Saab 9-3 TTA när det första officiella TTA-testet körs på Karlskoga-banan den 2 maj.

Annons
Annons
Rulla till toppen