VIDEO: Renault ger en föraning om nya Alpine

På fredag, 25 maj, ska Renault premiärvisa nya sportmodellen Alpine. Nu har vi fått en första video på Alpine, och nog är den rätt lik konceptbilen DeZir – eller vad tycker du?
Annons

 

Renault har bekräftat att man ska visa upp ”Alpine” på fredag, närmare bestämt på Yahoo Auto klockan 13:01. Vi får också en första videoglimt av den nya bilen, som onekligen ser sportig ut.

Det cirkulerar många rykten om bilens namn och utseende. En bild som läckt ut visar hur nya Alpine ser ut, men flera källor hävdar att det bara är photoshop och vi måste vänta till fredag lunch för att se vem som har rätt.

Förutom en ny Alpine funderar Renault också på att tillfoga ett nytt varumärke. Enligt dagstidningen Les Echos ska det bli ett lyxbilsmärke som ska heta ”Initial Paris”.

Det finns onekligen en del likheter med Renaults eldrivna konceptbil DeZir. Mer information och bilder om Renaults konceptbil DeZir från 2010 kan du hitta genom att klicka på länken.

VIDEO: Renault ger en föraning om nya Alpine
Kan det vara hyllade konceptbilen DeZir som Renault använt som bas för nya Alpine? Vi vet inte, men nog finns det vissa likheter.
Annons
Annons
Rulla till toppen