Film: BMW M5 ”High Performance Art”

BMW har skapat en reklamfilm för sin M5-modell som man döpt till "High Performance Art". Konstnärligt och vackert så det förslår, men vi är en smula tveksamma till motorljudet. Är det bara bluff?
Annons


Efter midsommarfirandet kan det vara skönt att bara slösurfa lite och vänta på att huvudvärkstabletterna börjar verka. Och då kan vi varmt rekommendera den här nya reklamfilmen från BMW: ”High Performance Art”.

Handlingen är mycket enkel och föredömligt fri från skrytsamma påstående om prestanda och dynamisk design. Det är bara en väldigt snabb BMW M5 och tre stationer som passeras i exploderande hög hastighet, filmat i slowmotion (vi utgår från att krockkuddarna var urkopplade). Först ett jättelikt glasäpple, sedan tre stora vattenballonger och sist någon typ av måltavla (gipsskivor?).

BMW verkar ha gjort sin M5-film på riktigt, men lite tveksamma blir vi med tanke på motorljudet som inte alls låter som en BMW turbo-V8 med active sound (jämför med när Fredrik Huldt provkör BMW M5). Är det bara ljudet som är pålagt?

Annons
Annons
Rulla till toppen