Rolls-Royce firar OS med specialmodell

Sommar-OS i London avslutades med "en symfoni av brittisk musik". Rolls-Royce skjutsade tre artister i en exklusiv specialmodell.

Så här flådligt fick några av artisterna färdas i samband med OS-avslutningen. Enligt Rolls-Royce blir specialmodellerna mycket åtråvärda.

Så här flådligt fick några av artisterna färdas i samband med OS-avslutningen. Enligt Rolls-Royce blir specialmodellerna mycket åtråvärda.

De senaste veckornas OS-tävlingar i London avslutades med en pampig musikfest med temat "En symfoni av brittisk musik" på söndagkvällen. Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé blev personlig transport för bland andra Jessie J, och klippet finns att se på SVT Play.

Rolls-Royce Bespoke Design Team har tagit fram ett nytt emblem, för första gången i märkets 108-åriga historia. Spirit of Ecstasy har fått sällskap av en Union Jack-flagga för att fira OS-tävlingarna.

Bilarna som skjutsade brittiska artister under musikkvällen var lackade i English White, fick Rolls-Royce-märket i rattnavet utbytt mot den olympiska elden och hade texten "London 2012" i hjulnaven, kompletterat med mottot "Citius, Altius, Fortius" som står för "snabbare, högre, starkare". Instegslisterna har försetts med texten "One of Three" vilket enligt Rolls-Royce ska göra dessa modeller till några av tidernas mest åtråvärda.

Jag tror de här specialmodellerna av Phantom Drophead Coupé blir extremt åtråvärda.
134
15