Läs auto motor & sports nyheter i mobilen!

Har du en smartphone kan vi tipsa om auto motor & sports mobilsajt. Häng med i nyhetsflödet även när du är på språng – vi visar hur.

Mobilsajten når du genom att helt enkelt gå in på automotorsport.se i din smartphone.

Mobilsajten når du genom att helt enkelt gå in på automotorsport.se i din smartphone.

Nyheterna är en av de absolut viktigaste delarna av automotorsport.se. Idag finns drygt 21.000 artiklar att läsa sedan vi drog igång vår webbsatsning – och det blir fler varje dag.

Nu har det blivit enklare att följa med i vårt dagliga nyhetsflöde även i mobilen. Har du en smartphone blir du automatiskt skickad till mobilversionen av sajten, som är betydligt enklare att använda på mobilskärmen.

"För oss är det otroligt viktigt att finnas på många plattformar, för att förenkla för våra läsare. Alla funktioner finns i mobilversionen, men i en mycket smartare förpackning", säger Michael Åhman, projektledare på Egmont Tidskrifter.

Ett tips för att nå auto motor & sport-sajten rekordsnabbt är att lägga en ikon på hemskärmen. På iPhone gör du så här: Tryck på "Dela"-knappen längst ned och välj sedan "Lägg till på hemskärmen". Har du en Androidlur väljer du istället "Alternativ"-knappen och trycker på "Lägg till genväg på hemskärmen".

Har du en iPad skickas du inte vidare till mobilversionen.

Har du en iPad skickas du inte vidare till mobilversionen.

Vanliga frågor och svar

Jag får inte fram någon mobilversion?
Om mobilversionen trots allt inte dyker upp kan du själv aktivera den genom att trycka på "Gå till mobilversionen" högst upp på sidan.

Jag vill absolut inte ha mobilversionen av sajten i mobilen!
Då kan du trycka på "Meny" längst upp till höger och välja "Stäng av mobilsajt", eller klicka på "Mobilsajt av" allra längst ned på sidan.

Jag har en iPad, men skickas bara till den vanliga sajten!
Vi har valt att skicka våra iPad-besökare till "vanliga" automotorsport.se. iPad-upplösningen är så hög och tryckkänsligheten så bra att det går utmärkt att surfa på automotorsport.se i en iPad utan att använda mobilversionen.

Har du frågor eller synpunkter – skicka ett mejl till info@automotorsport.se.

Jag har besökt mobilversionen av auto motor & sports sajt.
119
22