Beggad Aston Martin Rapide till vrakpris!

Nog visste vi att lyxbilspriserna rasar men 9.999 euro för en fyrdörrars Aston Martin Rapide från 2010 med 4.600 mil på mätaren – kan det stämma? Jodå, priset är riktigt men det finns en hake. Bara en, yttepytte liten hake…
Annons

Beggad Aston Martin Rapide till vrakpris!
Nog för att en begagnad Aston Martin Rapide tappar en hel del i värde, men så lågt som 9.999 euro? Läs vidare, det finns en förklaring. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

I flera artiklar här på sajten och i tidningen auto motor & sport har vi berättat om det rabattkrig som pågår hos bilhandlarna i Europa just nu. Även begagnatpriserna påverkas och värst är det i Italien där polisen punktmarkerar ägarna till lyxbilar och dyra sportbilar. ”Har man råd med en dyr bil är man förmodligen också en skattesmitare” resonerar polisen, vilket lett till en exportvåg av Ferrari från Italien. Kanske finns fog för polisens misstänksamhet?

Men även med denna kunskap lyfter man på ögonbrynen när en fyrdörrars Aston Martin Rapide 2010 med 4.600 mil på mätaren annonseras ut på den tyska sajten mobile.de för endast 9.999 euro, alltså 89.000 kronor. Kan det stämma, saknas det inte en siffra?

Jodå, priset för denna Aston Martin Rapide 2010 är korrekt. Orsaken förstår ni om ni hoppar vidare på länken till mobil.de och annonsen för Aston Martin Rapide eller tittar på bilden längst ner på sidan. 89.000 kronor verkar plötsligt rätt dyrt, eller hur?

Beggad Aston Martin Rapide till vrakpris!
Vill du läsa vår första provkörning av Aston Martin Rapide, från 2010? Aston Martin Rapide. Som första svenska journalist fick Fredrik Huldt provköra Rapide, världens vackraste fyrsitsiga sportbil enligt honom. Klicka på bilden för att länka till provkörningen.
Beggad Aston Martin Rapide till vrakpris!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION
Beggad Aston Martin Rapide till vrakpris!
Priset 9.999 euro verkar plötsligt rätt högt, eller hur? Bilen är krockad bortom all räddning och man kan bara hoppas att den/de som satt i verkligen klarade sig.
Annons
Annons
Rulla till toppen