Nya Toyota Rav4 – första bilderna

Snart presenterar Toyota den fjärde generationen RAV4 och naturligtvis var det någon som inte kunde låta bli att läcka ut bilderna på nya modellen. Vad säger du – blev det ett bra lyft nya Toyota RAV4?
Annons

Nya Toyota Rav4 – första bilderna
Den här bilden hade nog Toyota tänkt att spara lite på, men nu finns den ute på nätet och går inte att dölja längre. Vill du ser fler bilder på Toyota RAV4 så klicka på bilden ovan och hoppa till Carstyleblog.com.

Toyota har haft ganska korta livscykler på RAV4 men den nuvarande, tredje generationen lanserades som årsmodell 2006 och nu är det alltså hög tid för ett byte. Nya Toyota RAV4 ska presenteras på LA Auto Show inom några dagar och hittills har Toyota lyckats hålla RAV4 hemlig.

Tills nu, rättare sagt. Naturligtvis var det någon som inte kunde hålla på RAV4-bilderna och nu sprids de ut på nätet. Flera olika bilder från både in- och utsidan ser ut att vara ”äkta vara” och dök först upp på sajten Carstyleblog.com (klicka på länken för att hoppa dit). Senare på måndagskvällen publicerade WoodysCarSite.com ännu fler bilder på Toyota RAV4, fjärde generationen (klicka på länken för att öppna i nytt fönster).

Som vi kan se ansluter fronten på nya Toyota RAV4 till de senaste, uppgraderade modellerna som Auris Hybrid, Yaris Hybrid, ansiktslyfta Verso och nya kombimodellen Auris Touring Sports. Ett lite tuffare ”ansikte” på Toyota-familjen som dock inte blir fullt lika radikalt som nya Lexus RX, CT och GS.

Några tekniska fakta har vi inte ännu men det lär inte dröja länge då bilsalongen i Los Angeles öppnar för media 28–29 november. Vad säger ni läsare – har Toyota gjort rätt med nya generationen RAV4?

 

Nya Toyota Rav4 – första bilderna
Sajten WoodysCarSite.com publicerade fler bilder på Toyota RAV4 i nya vinklar. Klicka på bilden för att hoppa dit.
Annons
Annons
Rulla till toppen