Bara i Ryssland – 13 minuter av vansinne

Är den ryska trafiken värre än något annat – eller är man bara bättre på att filma alla olyckor och tillbud? Här har ni 13 minuter av samlat vansinne, osannolika händelser och förskräckliga missbedömningar.

 

Gänget bakom "TwisterNederlandTNL" ägnar sig åt att klippa ihop "det bästa av det värsta" och nu har turen kommit till den ryska trafiken. Som ni alla vet verkar de flesta ryssar ha en kamera fäst på instrumentbrädan för att dokumentera vad som händer, förmodligen för att kunna hävda sin rätt inför försäkringsbolaget.

På YouTube finns det massor av osannolika klipp och i den här samlingsfilmen får vi se hur en ovanligt intelligent häst använder övergångsställe, en helikopter gör en lågflygning, möte med ett jetplan, någon har glömt pumpmunstycket i tanklocket, lastbil på tre hjul, folk som trillar ur sina bilar, träd faller över vägen, poliser blir jagade av en Niva som inte tänker stanna, och så vidare, och så vidare. TwisterNederlandTNL har fler filmer i samma stil, klicka på länken för att hoppa dit.

Man kan väl anta att alkohol varit bidragande orsak till en hel del av vansinnet. Men vad tror ni läsare, är trafiken värre i Ryssland eller är de bara bättre på att dokumentera?

Jag tror inte den ryska trafiken är "värst", men ryssarna är bäst på att filma det som händer.
103
206