McLaren öppnar nätbutik för accessoarer

McLaren breddar sitt utbud till att erbjuda mer än bara bilar. Har du bara råd med en nyckelring? Inga problem, det är ju en "äkta" McLaren!

Har du haft svårt att utnyttja bagageutrymmet i din MP4-12C? Nu finns lösningen!

Har du haft svårt att utnyttja bagageutrymmet i din MP4-12C? Nu finns lösningen!

Som superbilstillverkare räcker det såklart inte att erbjuda en bil i världsklass, du ska helst kränga både kläd-, sko- och klockkollektioner. Vill du vara på Ferrari-nivå bör du även kunna leverera ett skräddarsytt väsk-kit till dina mest krävande kunder. Och det kan så klart McLaren från och med nu. 

Superbilstillverkaren McLaren vill inte på något vis vara sämre än sina segmentskonkurrenter och således finns nu en nyöppnad webshop där man kan inhandla dessa fina produkter. 

McLarens långvariga samarbete med Tag Heuer har resulterat i en specialkronograf, med det fantasifulla namnet Tag Heuer Carrera MP4-12C Chronograph. Kolfiber och exponerat urverk ska göra denna klocka, som enbart tillverkas i 1.000 exemplar, extra tilltalande. Eller vad sägs om ett herrsmycke i form av ett trendigt armband i kolfiber och mesh från Links of London?

La pièce de résistance är  klart väsksetet om tre specialdesignade väskor som ska passa perfekt i det 144 liter stora bagageutrymmet i nosen på Maccan. Den exteriöra designen påminner om motorlocket på 12C och man använder samma typ av material och färger som återfinns i bilen. 

Kläder och läderprodukter erbjuder man givetvis också. Plånbok, korthållare och bilhandskar är ett måste för den hängivna. Vill man så finns det även en jacka, pikétröja och keps att lägga pengarna på. McLaren-loggan är aldrig långt borta. 

Klicka här för att se hela albumet!

Snygga prylar - jag blir riktigt sugen på att köpa!
18
44