Range Rover Sport snart här!

Det var bara sex veckor sedan vi senast visade spionbilder på kommande Range Rover Sport, men nu har vi kommit över färska bilder med mycket mindre maskering.
Annons

Range Rover Sport snart här!
Till skillnad från förra generationens Sport baseras denna på samma plattform som Range Rover. Klicka för fullstorlek!

Range Rover har precis presenterat vad ams redaktör Thomas Bergren tycker är ”världens bästa bil” och det betyder att det mer aktiva syskonet Range Rover Sport inte är långt borta. Alldeles riktigt.

För sex veckor sedan presenterade vi spionbilder på nya Range Rover Sport när den testade i södra Europa. Dessa pinfärska spionbilder kommer från Storbritannien där Land Rover äntligen lagt ned bakrutemaskeringen och man kan se den flackare lutning som kännetecknar Sport-versionen. 

Sedan förra generationen har bilarna Range Rover och Sport blivit mer lika varandra. Den största skillnaden är fronten med en annan utformad grill, luftintag och stötfångare. Även framlamporna är något lägre på Sport med en mer rundad motorhuv. 

Längs med sidan kan man se att Sport får samma ”stigande” midja som Range Rover men annorlunda sidotrösklar och stötfångare bak. Takspoilern på bakluckan är också större. Vi kan ana att lampdesignen bak också kommer att skilja sig från vanliga Range Rover

Det lär dyka upp mindre kamouflerade bilder ju närmare premiären 2013 vi kommer.

För att se alla bilderna i albumet, klicka här! 

Annons
Annons
Rulla till toppen