Carl-Ingemar Perstad tillbaka med Bilmagasinet

Alla kommer ihåg Trafikmagasinet och dess skapare och tillika programledare Carl-Ingemar Perstad. Nu är han tillbaka i rutan med ett nytt program med ett nytt men ändå bekant namn: Bilmagasinet. Men det finns några frågetecken!

 

I ett meddelande till auto motor & sport skriver Carl-Ingemar Perstad att han "vill uppmärksamma [oss] på att det nu är premiär för ett nytt magasin som jag är redaktör och programledare för. Formatet heter Bilmagasinet och är helt utvecklat för webben."

"Programmet ska visas på Bilmagasinets egen kanal på Youtube och återkommer med ett avsnitt per vecka." Men efter att ha sett det första avsnittet har vi betydligt fler frågor än svar. 

Vi kontaktade Carl-Ingemar Perstad och han hänvisade oss till ett produktionsbolag i Malmö som specialiserat sig på reklamfilmer. Våra frågor möttes där mest av svador om en hemlig investerare och att vi får ge oss till tåls. 

Det första vi reagerade på var att det dröjer en vecka innan Detroit-salongen har premiär, så hur kan man ha några nyheter därifrån. Det andra är Perstad säger "Vi ses igen på salongen i Frankfurt" – som inte öppnar förrän i september och den förra ägde senast rum 2011 (eftersom den alternerar med Paris-salongen). Meningen "Sveriges största biltillverkare snart kommer med en helt ny modell" ska få oss att tänka på Volvo. Men varför säger man inte då det? Slutsatsen är att det rör sig om en reklamfilm.

Motorjournalisten Joakim Dyredand tror att det rör sig om Ahlgrens bilar! Vad tror ni läsare?

Aningen långsökt men skölden på vaktens id-bricka har samma färger som Ahlgrens vapen. Det kanske är ett sammanträffande, eller så är det inte det!

Aningen långsökt men skölden på vaktens id-bricka som skymtar förbi när han ska dölja kameran har samma färger som Ahlgrens vapen. Det kanske är ett sammanträffande, eller så är det inte det!

Kul att se Carl-Ingemar Perstad i rutan igen!
314
161