1 februari: Nya regler för SMS-betalning

Den 1 februari 2013 ändras lagen om sms-betalningar i Sverige. För att kunna köpa vissa av våra tester och reportage på sajten behöver du registrera dig hos WyWallet. Så här gör du.

Från den 1 februari 2013 går det inte längre att betala biljetter, tjänster eller skänka pengar och annat via vanligt SMS. 

För att betala med SMS efter 1 februari behöver du ladda ner WyWallet-appen eller registrera dig på wywallet.se. Det innebär att du själv står för betalningen av mobilköp, antingen från ditt WyWallet-konto eller faktura. Du kan sedan välja att betala genom att fylla på i förväg, via betalkort eller på telefonfakturan. 

Hur gör jag för att köpa auto motor & sports artiklar som kostar pengar?

WyWallet är en digital plånbok som gemensamt ägs av de fyra stora mobiloperatörerna.

2)      Ladda ner WyWallet till din Smartphone. Du kan då välja andra betalningssätt än din telefonräkning. Perfekt för dig som vill köpa auto motor & sport betalartiklar via din arbetstelefon men låta betalningen belasta ditt privata konto.

Mer att läsa

Igår
Får man krossa rutan i en varm bil för att rädda en hund?
  • Quiz: Hur mycket kan du om bilteknik?
    Som bilnörd vet du förstås vilken modell som var först med turboladdning, eller vilka bilar som styr med bakhjulen. Men det blir svårare än så – glöm inte att utmana polarna!