Trackday på Mantorp Park - följ med!

Spänn fast säkerhetsbältet och på med solskyddsfaktorn. Nu är det dags igen. Vårens höjdpunkt – AutoLife och auto motor & sports trackday på Mantorp Park!

Filmen är från AutoLife Track Day Mantorp 2012

Lördagen den 25 maj kommer det återigen köras ordentligt på Mantorp Park. I vanlig ordning samlar vi Skandinaviens i särklass skönaste sportbilsägare för ett riktigt bankalas. Förra året kom fler än 120 supersportbilar till Sveriges fetaste Track Day.

Vi har abonnerat hela Elite Stora Hotellet, som ligger vid Stora torget i centrala Linköping. Där kommer vi arrangera årets bästa fest och efterfest för ägare av superbilar, med både middag och sköna, kalla öl i baren.

Elite Stora Hotellet i Linköping är vårt!

Europas dyraste parkeringsplats!
Samtidigt ringde vi kommunen. Och hyrde torget framför hotellet också. Där kommer vi spärra av och bygga kravallstaket, samt ordna med bevakning. Med våra superbilar kommer detta bli Europas dyraste parkeringsplats. Och säkerligen föremål för vallfärd av bilintresserade från hela Östergötland och Småland. För att komma in på hotellet och festa med oss måste man dock vara deltagare.

Körning på Mantorp Park
Vi har Open Pit Lane hela dagen, utan avbrott för lunch. Incheckningen öppnar 08.30 och den obligatoriska förarbriefingen sker en timme senare i anslutning till depåbyggnaden. Sedan öppnas bommarna och körningen kan börja. För att köra måste du ha hjälm. Du måste också ha en bil.

09.30 öppnas bommarna och körningen kan börja. Sedan håller vi på hela dagen.

Provkör årets nyheter från Lotus
Lotus tillverkar några av världens roligaste bilar för bankörning. Och nu har du möjlighet att själv få uppleva dessa små mirakel av körglädje. Representanter från Lotus Sverige finns på plats hela dagen. Givetvis har de med sig ett urval från årets modellprogram. Besök Lotus pitbox och skriv upp dig på listan för en provtur!

Anmälan öppnar här på lördag 2 februari klockan 12.00

Trackdays gör livet mer värt!
50
11