Fast & Furious 6 – en första tjuvtitt

Under Super Bowl fick vi det första smakprovet på "Fast & Furious 6", den actionfyllda bilfilmen med Vin Diesel i en av huvudrollerna. Stora explosioner och många bilar kan vi förvänta oss – kan ni räkna hur många bilmodeller det är bara i den här trailern?

 

Bäst uppmärksamhet för ett reklambudskap får man under Super Bowl, den amerikanska fotbollsfinalen som samlar över 100 miljoner i TV-sofforna i USA. Filmbolaget Universal Pictures har tillräckligt stor plånbok för att köpa reklamplats under Super Bowl och man valde att börja lanseringen av nya filmen "Fast & Furious 6".

”Fast & Furious 6”

"Fast & Furious 6" har premiär 24 maj. Räkna med många explosioner!

Som det verkar får vi ett återseende i "Fast & Furious 6" med de flesta av karaktärerna i föregångaren som till exempel Vin Diesel, Paul Walker and Dwayne "The Rock" Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, och Chris "Ludacris" Bridges.

Den här gången ska gänget utmana hänsynslösa legosoldater och äventyret i "Fast & Furious 6"tar sin början i London men fortsätter runt hela världen.

Första smakprovet av "Fast & Furious 6" är drygt en minut långt. Nu på tisdag, 5:e februari, ska det visas en förlängd variant men vi kan ju redan konstatera att det ryms en hel del bilmodeller i den nya filmen.

Vi ser bland annat en klassisk Ford Escort, Jensen Interceptor, ny Dodge Charger, Nissan GT-R, ett gäng olika Alfa- och Ferrari-modeller, Mercedes SLS AMG och en stackars Land Rover Defender. Missade vi någon bil?

Ser lovande ut, ”Fast & Furious 6” ska jag verkligen titta på.
129
34