Bentley smygvisar nya Flying Spur

Snart lanserar Bentley en ansiktslyft version av Flying Spur, som mycket väl kan bli en av världens snabbaste sedanbilar. Första teaserfilmen finns här.
Annons

Bentley har gjort en mycket framgångsrik nylansering av Continental-serien, både för cabrioletmodellen GTC och coupémodellen GT, bland annat med en snålare V8-motor som komplement till den maffiga W12:an.

Nu har turen kommit till sedanmodellen Flying Spur. Största nyheten är själva namnet. För att flytta upp Flying Spur ett steg mot toppmodellen Mulsanne har Bentley tagit bort ”Continental” ur namnet. Nu är det alltså bara Bentley Flying Spur som gäller. Designen tar inga jättekliv, men skarpare sidoveck och delvis ny front är några av nyheterna.

Bentley väljer att visa upp bilen den 20 februari, och publik lansering blir på bilsalongen i Genève, men vi får redan nu en ganska bra idé om hur bilen kommer se ut i teaserfilmen ovan. Hamnar acceleration och toppfart på samma nivå som i resten av Continental-serien blir detta en av världens snabbaste sedanmodeller.

Annons
Annons
Rulla till toppen