Subaru Viziv – en ny Tribeca?

På Genèvesalongen ska vi få stifta bekantskap med en ny konceptbil från Subaru: ”Viziv Concept”. Crossovermodellen kanske blir verklighet som en ersättare till den måttligt populära Tribeca men för de som gillar Subaru vankas det betydligt viktigare nyheter i Genève – Outback Boxerdiesel Lineartronic.
Annons

Subaru Viziv – en ny Tribeca?
Mycket mer än så här får vi inte se av Subaru Viziv Concept, just nu. Men bilen ska premiärvisas i Genève och då får vi se hur seriemässig konceptbilen är. KLICKA PÅ BILDEN FÖR STÖRRE VERSION

Subaruägarna är inte bara extremt nöjda med sina bilar, de verkar sprida budskapet och blir allt fler för varje år som går.

Förra året ökade Subaru produktionen med nästan 30 procent (753.320 bilar) och här i Sverige förbättrades försäljningen med hela 24 procent, trots att marknaden som helhet backade med 8,4 procent.

Målet för 2013 är att öka försäljningen med ytterligare 15 procent i Sverige och en viktig pusselbit för att nå dit stavas Subaru Outback Boxerdiesel Lineartronic. Det är första gången som Subaru erbjuder CVT-lådan Lineartronic till sin populära boxerdiesel och det är ett efterlängtat alternativ. Försäljningen startar i vår.

På Genèvesalongen ska Subaru visa upp konceptbilen ”Viziv”, en crossovermodell indikerar hur framtida seriemodeller kan komma att se ut. Storleksmässigt skulle Viziv kunna bli en ersättare till suvmodellen Tribeca, som gick i pension 2011. Viziv Concept har vissa likheter med Subaru Impreza Concept från 2011 och även Subaru Hybrid Tourer från 2009.

Annons
Annons
Rulla till toppen