Nevs kontaktar Saab-återförsäljarna

Elbilstillverkaren Nevs (National Electric Vehicle Sweden) som har satt tänderna i Saab undersöker om återförsäljarna står redo för att kränga eldrivna Saabar.
Annons

Nevs kontaktar Saab-återförsäljarna
Nevs har uppdaterat Saabs logotyp. De har fyllt den med natur och spelar inte längre på det flygplansarv som tidigare var Saabs usp.

Det handlar om ett brev som Nevs har skickat ut till sina återförsäljare inför en eventuell försäljning av eldrivna Saab.

Brevet i sig innehåller inga nyheter, men det faktum att Nevs har valt att skicka ut det är värt att uppmärksamma. Nevs vill uppdatera återförsäljarregistret och höra vilka som är med på tåget med att sälja bilarna.

Det är utvalda versioner av 2012 års Saab 9-3 som i så fall skulle kunna vara aktuell för produktion. Eldrivna Saabar kommer inte att komma ut på marknaden före 2014 och Phoenix-plattformen kommer så småningom att ersätta 9-3.

Nevs agerande med att aktivt kolla läget hos återförsäljarna och om dessa är redo att köra igång igen må vara ett litet steg, men skvallrar om att det finns hopp och framtidstro. Enligt sidan Saabsunited så har responsen från bilhandlarna varit positiv.

Annons
Annons
Rulla till toppen