Bildläcka: Är detta nästa Smart Fortwo?

Någon på Genèvesalongen har läckt ut en bild på nästa generation Smart Fortwo, vilket vi tolkar som att det är dags för en premiärvisning. Blev du sugen på en Smart Fortwo nu, eller är det tummen ned?
Annons

Bildläcka: Är detta nästa Smart Fortwo?
Det här ser ut som en datorillustration, kommer från Genèvesalongens hemsida, och kan vara ett tecken på att vi ska få se tredje generationen Smart Fortwo premiärvisas.

Den här bilden ovan fanns ute på Genèvesalongens hemsida men har nu plockats ner. Det ser ut att vara tredje generationens Smart Fortwo, men några officiella besked om bilden har vi inte.

När bilden (datorillustrationen?) dök upp i onsdags natt blev det genast fart på diskussionerna. En del hävdar att det här är tredje generationens Smart Fortwo medan andra påstår att det är en illustration som cirkulerat ett tag, vilket är mera nära sanningen. Första gången som bilden på Smart Fortwo dök upp var på sommaren 2011 (klicka på länken) och den härstammar från Schulte Design.

Första generationen Smart Fortwo såldes mellan 1998–2007 och andra generationen (från 2007 och framåt) bjöd inte på någon designmässig revolution. Kanske Smart vågar ta ett större steg nu när det snart är dags för generationsskifte? Schulte Design brukar vara mycket välinformerad om framtida bilmodeller och när Genèvesalongen öppnar får vi svaret, helt fel eller en bra gissning?

Annons
Annons
Rulla till toppen