Första racingspelet för Playstation 4

Snart kan du spela ett realistiskt och supersnyggt racingspel på nya Playstation 4. I Drive Club utmanar du kompisarna i en lyxbilsklubb och får chansen att ratta Koenigsegg Agera R.
Annons

Efter många rykten har Sony till slut avlöjat alla tekniska detaljer om den fjärde generationen av spelkonsolen Playstation. Underligt nog har vi fortfarande inte fått se själva spelkonsolen, men enligt vår systersajt FZ får PS4 en ny kontroll, stor hårddisk och snabb processor.

I samband med den livestreamade presskonferensen passade Sony också på att visa upp några av de nya speltitlarna som lanseras till Playstation 4. Först ut för bilspelsentusiasterna blir Drive Club från Evolution Studios, som tidigare utvecklat WRC-spelen.

”Drive Club är ett ambitiöst racingspel, och vi vet ju alla att just den genren brukar vara en bra värdemätare när det kommer till att se hur kraftfulla konsolerna är”, skriver FZ.

I Drive Club kan man bilda en slags klubb där flera spelare kan träffas virtuellt och tävlingsköra med jämna mellanrum. Spelstudion har lagt mycket tid på att skapa ett realistiskt och grafiskt snyggt spel med stora möjligheter att skräddarsy exempelvis bana, väder och körförhållanden. Extra mycket kraft har lagts på detaljer i motorrummet och interiören. I filmen ovan kan bland annat en Hennessey Venom GT och en Koenigsegg Agera R skymtas.

Annons
Annons
Rulla till toppen