BMW 4-serie smygtestas i Sverige

Det är snart dags för premiär, och BMW sluttestar just nu 4-serien på svenska vägar. Vi har de nya bilderna – bland annat de första på interiören.
Annons

BMW 4-serie smygtestas i Sverige
Bilderna är tagna i Arvidsjaur under testförarnas kaffepaus. Lanseringen av BMW 4-serie sker redan nu i vår. Foto: SB Medien
BMW 4-serie smygtestas i Sverige
Ta en spionbild och vinn en Canon-kamera! Skicka bilden till spion@automotorsport.se. Klicka på bilden för att läsa mer.

Våren brukar ju vara högsäsong för lanseringar av coupé- och cabrioletbilar, och BMW hakar på med nya 4-serien.

auto motor & sports spionfotograf lyckades fånga några testprototyper i Arvidsjaur medan förarna tog en kaffepaus. Bilarna har ett enda avgasrör, manuell låda och inget M-paket, vilket tyder på att detta är instegsversioner med fyrcylindrig motor. Varvräknaren går till 7.000 r/min och vi gissar därför att detta är bensinbilar, förmodligen 320i med 184 hästar och 270 Nm.

Vi får också se de första bilderna på interiören. Av förklarliga skäl skiljer den sig inte mycket från 3-serien, men testförarna har trots allt försökt kamouflera en del av interiören. Även baksätet är fotograferat och det ser inte alltför klaustrofobiskt ut.

Testbilarna har minimal maskering och BMW kommer visa upp nya 4-serien inom kort – kanske redan på Genèvesalongen?

Klicka för att se alla bilder

Annons
Annons
Rulla till toppen