Volkswagen Night i Genève – stort bildgalleri

Kvällen innan den stora salongen öppnar brukar VW Group ordna en specialshow för alla sina varumärken. "Volkswagen Night" i Genève blev ett fyrverkeri av nyheter och här kan du frossa i massor av högupplösta foton från måndagskvällen.

VW Group Night Geneva 2013

Med tolv varumärken från sju europeiska länder har VW Group en del att visa upp inför varje större bilsalong. Klicka på bilden ovan för att hoppa till bildgalleriet med 60 högupplösta foton.

Alla var där, som det brukar heta, och Volkswagen Night är svår att undvara för de tusentals journalister som är i Genève under veckan. Här brukar nämligen bilsalongen tjuvstarta och alla VW Groups varumärken – en stor familj numera – brukar ha minst en nyhet vardera med sig.

Men vår luttrade nyhetsredaktör Nisse Svärd tyckte att VW Night kändes lite ljummen den här gången och det mesta gick på rutin. De personliga favoriterna i showen var spektakulära Lamborghini Veneno, ultrasnåla VW XL1 och förstås den sportiga Porsche 911 GT3.

Sen kunde förstås inte Volkswagen låta bli att skryta över att Golf VII blev utvald till "Årets Bil 2013" tidigare på dagen. Övriga bilar som lyftes fram bland alla nyheter var Golf Variant, Audi RS 6, fyrdörrars Bentley Flying Spur, VW Transporter-baserade e-Co-Motion, Skoda Octavia Kombi, konceptbilarna Parcour Coupe och Roadster från Italdesign samt Seat Leon SC.

Läcker samling av nyheter, VW Group dominerar i Genève.
152
70