Spion: Qoros testar i Sverige

Bilen som byggs i Kina av svenskar har skapat mycket rabalder på dessa sidor. Nu är Qoros i Sverige för att göra lite reklam för bilen på vägarna. "Kamouflaget" består av Qoros-q och namnet.

Så fin bensin som Statoil kan erbjuda får Qoros 3 Sedan knappast i Kina!

Så fin bensin som Statoil kan erbjuda får Qoros 3 Sedan knappast i Kina! Klicka för fullstorlek!

Det superinternationella märket Qoros är på hemtamt besök på nordliga breddgrader. Kan det månne vara de många svenska ingenjörerna och utvecklarna som propsat på att den ska komma hit och testa? De har skickat in några egna "spionbilder" på bilen utanför några typiskt svenska ställen: Frasses och Statoil.

Qoros 3 Sedan hade världspremiär i Genève i går förmiddags. Vi har redan rapporterat utförligt om det nya infotainmentsystemet och de två andra konceptbilarna 3 Cross Hybrid och 3 Estate som vi fick en exklusiv visning av

Qoros hoppas på att vara den smarta och medvetna konsumentens självklara val i ett segment där Skoda Octavia fått regera ensam ett bra tag. De första provkörningarna för media hålls i höst och vid 2014 har vi ett definivt utlåtande hur Saab- och Volvoingenjörerna lyckats med det nya "svenskmärket" Qoros.

Qoros 3 sedan Frasses

Frasses berömda falukorvsburgare "Parisare" kan få vilken testförare som helst på fall.

Hellre en Qoros än en Volvo!
98
208