Film: Eurotechno och F1-ljud i Nissan Leaf

Ryska Posten har köpt in eldrivna Nissan Leaf som visade sig vara för tysta. Nu har budfirman monterat högtalare på taket – och börjat spela eurotechno.
Annons

En egenhet med eldrivna bilar är att de är helt tysta – något som kan bidra till farliga trafiksituationer. Budfirman Ryska Posten i Stockholm har nyligen köpt in ett antal Nissan Leaf och löst problemet med ett par högtalare. Det skriver Dagens Media.

Tillsammans med reklambyrån King har budbolaget bland annat spelat in F1-ljud och en eurotechnolåt för att uppmärksamma fotgängarna.

”Vi är först ut i Sverige med Nissan Leaf-bilarna som är helt eldrivna. Dock så har vi haft ett stort problem – de här bilarna är för tysta”, säger Jesper Bringby, operativt ansvarig på Ryska Posten.

Just nu rullar tre eldrivna (och numera högljudda) Nissan Leaf i Stockholm, och ytterligare tre är på väg. I filmen ovan passar Ryska Posten också på att ge en känga åt bilister som inte kör på eldrift.

”Jaha, då ska jag in här och tanka lite bensin och göra världen sämre… Nej just det, det behövs inte, den går ju på el”, förkunnar högtalaren i en av budbilarna.

Annons
Annons
Rulla till toppen