Nascar-förare skrämmer skiten ur bilhandlare

Det här kan vara det elakaste och roligaste skämtet som du någonsin sett på YouTube. Nascar-föraren Jeff Gordon klär ut sig och besöker den lokala Chevrolet-handlaren för att provköra en Camaro. Vi snackar klösmärken i instrumentbrädan…
Annons

 

En del skämt kan bli så utstuderade och finurligt genomtänkta att de (nästan) blir för grymma. Den stackare som blir utsatt för skämtet hamnar i en omöjlig situation och reaktionen blir därefter.

Hur skulle du själv reagera som bilförsäljare om en lite lustig figur kommer in och vill provköra den begagnade Camaron som du inte fått såld? Klart att du erbjuder en provkörning och följer med, för säkerhets skull, det är ju ändå en rätt kraftfull och bakhjulsdriven bil som måste hanteras med en viss varsamhet.

”Bilspekulanten” är i själva verket Nascar-föraren Jeff Gordon och han ska ge den intet ont anande bilhandlaren sitt livs provkörning. Det går fort, brett och Camaron är nära att ”krocka” med andra bilar flera gånger. Som sagt, nästan för grymt skämt och hjärtattacken kan ju inte ha varit långt borta hos den stackars bilhandlaren.

Samma team klädde för övrigt ut NBA-rookien Kyrie Irving till en gammal man – ”Uncle Drew” – och skickade in honom i en basketball-träning. Deltagarna skrattade först åt den gamle mannen, men sen fastnade skrattet i halsgropen.

Fusk eller äkta?

Med tanke på de juridiska möjligheter som finns i USA för att stämma den som orsakat skada kan man undra om reklamfilmen verkligen är ”äkta”. Diskussionens vågor svallar just nu på nätet och om man till exempel söker på ”Jeff Gordon Camaro fake” finns det en hel del att läsa.
Vad tror ni läsare – är det en verklig bilhandlare eller en skådespelare?

Annons
Annons
Rulla till toppen