JUST NU: Bugatti visar upp en ladugårdsdörr

Bugatti har släppt tidernas tveklöst sämsta teaserbild någonsin. Den visar ingenting över huvud taget.
Annons

JUST NU: Bugatti visar upp en ladugårdsdörr
Ryktet säger att Bugatti Super Veyron fixar 0–100 km/h på 1,8 sekunder och att toppfarten blir 463 km/h. Klicka om du (av någon anledning) vill se ladugårdsdörren i ett större format.

Med de så kallade smygbilderna har biltillverkarna blivit allt bättre på att ”sprida ut” lanseringen av nya modeller. På så sätt maximeras exponeringen i media. Men ibland slår det tillbaka.

Bugatti har precis blivit av med toppfartsrekordet, och det har länge ryktats om en ”Super Veyron” (klicka för att läsa mer) som ska sätta utmanarna på plats en sista gång innan modellen läggs ned.

Bilden ovan föreställer alltså en ladugårdsdörr och ingenting annat. Den postades på Bugattis Facebooksida och vi gissar att den färdiga modellen visas upp på bilsalongen i Frankfurt i september.

Bugatti Super Veyron kan få både en ordentlig bantningskur tack vare användning av kolfiber och en trimmad W16-motor på 1.600 hästkrafter.

UPPDATERING: Senare under måndagskvällen läckte det ut bilder från Kina som kanske förklarar Bugattis dörrbild, klicka på länken för att läsa mer.

Annons
Annons
Rulla till toppen