Mystiska bilder tyder på nytt rekord

Nya bilder har läckt ut som kan förklara gårdagens mystiska foto från Bugatti. Vi misstänker att det är ett nytt världsrekord där Veyron Grand Sport Vitesse visar sig vara världens snabbaste, taklösa bil.
Annons

Mystiska bilder tyder på nytt rekord
Kan det vara ett nytt världsrekord från Bugatti? Vi vet inte men när Shanghai Auto Show öppnar för media 20 april lär vi få veta mer. Se fler bilder på weibo-kontot genom att klicka på fotot ovan.

På en kinesisk mikroblogg – en typ av twitter – läckte det under måndagskvällen ut nya och väldigt små bilder på Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Det ser ut som releasebilder från Bugatti men det lilla formatet gör det förstås svårt att bedöma äktheten.

Men stämmer uppgifterna från weibo-kontot ska kinesiska föraren Liu Xu kör 408,884 km/h med den 1.200 hk starka Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, vilket gör den till världens snabbaste cabriolet. Siffran 8 är en tursiffra i Asienoch något säger oss att toppfarten inte är en tillfällighet, eftersom den innehåller tre stycken 8:or. Däremot är det inte så bra att toppfarten slutar med en 4:a, då det associeras med döden enligt Feng shui.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse visas sannolikt på Shanghai Auto Show, som öppnar för media 20 april, och då lär vi få reda på mer om rekordkörningen. Kanske var det Veyron Grand Sport Vitesse som Bugatti ville tipsa om igår med bilden på en hangardörr?

Annons
Annons
Rulla till toppen