Spionfotografen såg för mycket

Audis lyxlimpa A8 kommer snart i putsat utförande för att kunna mota bort motståndet från BMW och Mercedes. Testingenjören tycker dock det är mindre roligt att bli uppmärksammad och väljer att ge vår fotograf "fingret".
Annons

Spionfotografen såg för mycket
Helmaskerad förutom tak och baklampor, där de senare fått en litet annan utformning än tidigare. Klicka för fullstorlek!

Här kommer de allra första bilderna på vad som är ”nya” Audi A8, aktuell för 2014. Bilderna är tagna i Audis hemregion runt Ingolstadt i södra Tyskland. 

Även om bilen är välmaskerad verkar baklamporna vara den stora nyheten här. Och de visar sig utan någon som helst maskering. Nya A8 får en liten utbuktning som löper längs med bakageluckan och som även formar baklamporna.

Om man tittar riktigt noga på fronten så går det även att urskilja att man skiljt single fram-grillen från de nedra luftintagen genom att ge den en egen ram.

Av de kantigt formade avgasutblåsen att döma rör detta sig om en av prestandaversionerna, typ W12, fast det är ingen L-version med förlängt axelavstånd. 

Nya Audi A8 dyker förmodligen upp i omaskerat tillstånd på Frankfurtsalongen i september. 

Klicka här för att se alla bilderna på Audi A8 i albumet. 

Annons
Annons
Rulla till toppen