Victor Mullers nya extraknäck

Spykerchefen visade upp nya B6 Venator Spyder på en lyxbilsutställning, tillsammans med bland andra Koenigsegg. Men Victor Muller hade också ett annat uppdrag. Stort bildgalleri från lyxträffen finns här!
Annons

Victor Mullers nya extraknäck
Spyker har ekonomiska bekymmer, men hoppas på nya B6 Venator Spyder.
Victor Mullers nya extraknäck
Bland andra Spykers vd Victor Muller och Fifth Gear-programledaren Vicki Butler-Henderson satt i juryn för att rösta fram utställningens vackraste bil.

Det finns bilsalonger och så finns det bilsalonger. I Frankfurt trängs omkring en miljon människor på tio dagar, men lyxbilsutställningen Salon Privé Concours d’Elegance i London är lite mer intim.

Victor Muller var på plats för att visa nya Spyker B6 Venator Spyder, med en prislapp på 1,5 miljoner kronor. Men Victor Muller hade också ett annat uppdrag: han satt i juryn för att välja ut utställningens vackraste bil. Vinnaren blev en Ferrari 250 California Spyder LWB från 1959.

Ännu mer exklusiv är den italienska hybridsportbilen Icona Vulcano, där en V12-motor på 800 hästar kombineras med en elmotor på 150 hästar. Här hamnar prislappen på 27 miljoner kronor. Även svenska Koenigsegg var på plats.

Förutom nybilsutställningen kunde besökarna kolla in över 100 klassiska (och ofta mycket ovanliga) bilar. Ta en titt i bildgalleriet!

Victor Mullers nya extraknäck
En Ferrari 250 Caligornia Spyder LWB utsågs till ”best in show”.
Annons
Annons
Rulla till toppen