Filmer på Sveriges billigaste suv

Den billigaste suven som finnas att köpa på svenska marknaden visas nu upp i nytt utförande. Facelift, eller product improvement som branschen kallar det, är vad som har slagit till mot lågprissuven.
Annons

Filmer på Sveriges billigaste suv
Fullt fungerande helljus är något som tydligt demonstreras i Dacias promotionvideos.

Hur visar man upp en enklare suv? Jo, med några enklare videoklipp. Helt befriad från fräsiga helikopterbilder på en hårt retuscherad bil som kör längs en bergsväg i Sydafrika ackompanjerat utav kommersiell dubstep är videoklippen på Dacias nya Duster.

Bilen står på en gräsmatta och kameran åker lite fram och tillbaka. Ett enkelt och ärligt sätt att visa upp hur få nyheter den nya bilen egentligen har att komma med.

I ett annat klipp står bilen i en sandfålla. I detta filmklipp får vi tydligt se att helljuset fungerar. Det är inga chockerande nyheter som avslöjas i videoklippen, men vi kan se att Duster har fått flashigare inredning med ett mer avancerat infotainmentsystem. Den skarpögde ser också att loggorna har justerats och knapparna till elhissarna har flyttats.

Många anledningar att rusa till din Dacia-handlare så snart den nya modellen kommit in i hallen alltså. Eller så räcker det med att Dacia är en utmärkt bil för en blygsam summa pengar.

 

Annons
Annons
Rulla till toppen