Hur man klyver en Aventador i två delar

En av nätets största snackisar just nu är den videofilm som visar hur en Lamborghini Aventador klyvs i två delar. Alltihop börjar med en vänstersväng där föraren brister i uppmärksamhet och sen går det väldigt illa…
Annons

 

För de av er som inte haft datorn eller mobilen påslagen under senaste dygnet så ger vi här länkarna till en av nätets största snackisar just nu. Övervakningskamerorna i närheten visar en bilolycka i Brooklyn, New York, där en Lamborghini Aventador blir påkörd av en mötande sedanbil.

När supersportbilar är inblandade i olyckor handlar det inte sällan om förare som överskattar sin förmåga. Men den här gången ser det ut som om Aventadorn är ganska oskyldig till händelseförloppet, möjligtvis går det lite över hastighetsgränsen.

Lamborghinin blir träffad i sidan, försöker gira undan och hamnar in i en mur för att sedan träffa en stabil trädstam. Den koncentrerade kraften får hela motorpaketet, som hänger i en aluminiumram bakom kolfibermonocoquen, att brytas av. Men kolfibermonocoquen verkar göra sitt jobb och skydda de som satt i Aventadorn, medierapporterna från USA berättar inget om allvarliga personskador.

   

Annons
Annons
Rulla till toppen