Test av 10 extraljus – var med i utlottning

I auto motor & sport nr 20-2013 testar vi 10 extraljus av xenon- och lysdiod-modell, det är nämligen med dem du får den starkaste ljusbilden. Var med i utlottningen av tre extraljus från testet, värde 5.385 kronor.
Annons

Test av 10 extraljus - var med i utlottning
Svara på fem kluriga frågor och vinn extraljus värde 5.385 kronor.
Test av 10 extraljus - var med i utlottning
Läs extraljustestet i ams nr 20. Läs mer här!

Senaste tillfället vi testade extraljus i auto motor & sport var 2010. Sedan dess har det hänt mycket och nu har vi mätt inte mindre än 23 nya extraljus, vilket innebär att vi delar upp extraljustestet på två artiklar. I nummer 20 koncentrerar vi oss på 10 extraljus med antingen xenonlampor eller lysdioder.

• Nummer 20 finns i butik till den 3 oktober – eller klicka här för att köpa och läsa direkt!

När du ska köpa extraljus kan du naturligtvis själv jämföra utseende och pris. Men när det kommer till prestanda blir det knepigare – hur ska man egentligen veta vilket extraljus som passar ens behov bäst? Det är då du ska använda våra tester här på auto motor & sport. Vi har testat extraljus 2005, 2006, 2007, 2009, 2010 och nu 2013. Sammanlagt 75 olika extraljus!
Tidigare tester hittar du här på sajten, där de finns som pdf-dokument under avdelningen Biltester/Ljus.
Klicka här!


TÄVLING!

Svara på fem kluriga frågor och var med i utlottningen av tre extraljus. 
Vinnaren belönas med två fjärrljus (bred ljusbild) och ett pencilbeam (lyser längre men smalare) av märket Luxtar. Värdet är totalt cirka 5.385 kronor. Finns att köpa hos Xenonkungen, ifall du inte skulle vinna tävlingen.  

Annons
Annons
Rulla till toppen