Så här har du aldrig sett en Ferrari F12 Berlinetta

Tuningföretaget Novitec som riktar in sig på Ferrari har uppdaterat nya F12 Berlinetta med ett ordentligt bodykit och ännu mer effekt.
Annons

Så här har du aldrig sett en Ferrari F12 Berlinetta
Novitec erbjuder nu en tunad version av Ferrari F12, och lovar att alla kunder kan skräddarsy sin bil efter personliga önskemål. Bilen är elva centimeter bredare och 40 hästar starkare än standardversionen.

När Novitec satt tänderna i Ferrari F12 Berlinetta byter den namn till Novitec Rosso N-Largo, och får ett ordentligt bodykit i kolfiber. Bilen blir hela elva centimeter bredare över bakaxeln.

Om det verkligen ser bättre ut är förstås upp till var och en att bestämma, men kjolpaketet ska också bidra till bättre aerodynamik.

Novitec Rosso N-Largo får dessutom exklusiva, smidda aluminiumfälgar (21 tum fram och 22 bak) och uppdaterad fjädring med en lyftfunktion för att fronten inte ska skrapas på fartguppen.

När Novitec är färdiga med Ferrari F12 Berlinetta har också effekten höjts från 741 till 781 hästkrafter, och vridmomentet från 690 till 722 Nm, vilket räcker för en toppfart på 350 km/h.

Annons
Annons
Rulla till toppen