Film: Ken Block i Gymkhana Six

Så var det dags igen. Ken Block startar upp sin Ford Fiesta ST RX43 rallycrossbil och gör stunttrick som du inte ens visste fanns. Den här gången utspelar sig filmen på en specialbyggd hinderbana och det är lika spektakulär körning som alltid.
Annons

 

Tidigare har vi bland annat sett hur Ken Block 2011 kört Gymkhana 4 i Hollywood och året därpå var det dags för Gymkhana 5 inspelad i San Francisco. Den femte filmen har hittills över 54 miljoner visningar och hur många miljoner det blir sammanlagt av alla Gymkhana-filmerna är svårt att beräkna – men de är många.

Den sjätte filmen utspelar sig på något som ser ut som ett flygfält och där har Ken Blocks team byggt upp ”The Ultimate Gymkhana Grid Course”. Hinderbanan som Ken Block ska forcera består bland annat av containers, poliser på Segway, upplyft traktor med grävskopa, med mera.

Som vanligt precisionskör Ken Block sin Ford Fiesta ST RX43 rallycrossbil med 650 hk och får allting att se så enkelt ut. Ta det försiktigt om du ska prova något liknande hemma…

   

Annons
Annons
Rulla till toppen