Nissan GT-R Nismo – Nisse Svärd rapporterar

Vår reporter Nisse Svärd är på plats i Tokyo och rapporterar direkt från presentationen av Nissan GT-R Nismo. Nisse fick en pratstund med Nissans testförare Michael Krumm, som har svenskt påbrå och vet hur Porsche ”fuskade” till sig en bättre tid på Nürburgring.
Annons

Nissan GT-R Nismo – Nisse Svärd rapporterar
Nisse Svärd är på plats i Tokyo och om allting går som han hoppas väntar en provkörning av Nissan GT-R Nismo mot slutet av veckan. Klicka på bilden för att hoppa till Japanbloggen.

I det stora nyhetsflödet här på auto motor & sport är det lätt hänt att man missar något som i efterhand visar sig vara intressant läsning.

Låt oss därför på detta sätt tipsa om blogginlägget från Nisse Svärd där han under tisdagskvällen, lokal tid, bevistade presentationen av Nissans nya värsting GT-R Nismo.

Nisse fick bland annat en kort intervju med Nissans testförare Michael Krumm, som har svensk mamma och tysk pappa. Även om svenskan är ringrostig så kunde Michael Krumm berätta om hur Porsche ”fuskade” till sig en bättre tid på Nürburgring med sin 918 Spyder. Hoppa till Nisse Svärds Japanbloggen och läs mer genom att klicka på länken.

 

Japanbloggen (klicka för att hoppa dit)

   

Annons
Annons
Rulla till toppen