Låt dig inspireras av Pagani

Se intervjun med en av vår tids mest inspirerande superbilsentusiaster, Horacio Pagani. Hör Horacio berätta om sitt driv och hur han har skapat sin drömbil.
Annons

 

Parallellen mellan Koenigsegg och Pagani är oundviklig. Vi har läst och sett många intervjuer med Christian von Koenigsegg där han berättar om hur allt började med dockfilmen Flåklypa Grand Prix och slutade med att han har en miljon detaljer i huvudet till världens mest ultimata superbil.

Italiens motsvarighet började inte från samma scratch-nivå som Christian när han förverkligade sin superbilsdröm. Med ett jobb som chefsingenjör på Lamborghini hade kanske många känt sig tillfreds, men Horacio Pagani nöjde sig inte med att bygga Lamborghinis bilar, han ville göra den ultimata superbilen på sitt eget sätt.

Se intervjun med Horacio Pagani där han berättar om sitt hårda jobb med att bygga och utveckla Pagani. En bra inspiration så här i mellandagarna så att du kan gå på jobbet i januari med maximal fokus på framgång. Som Britney Spears sjunger, ”you want a Bugatti? You better work bitch”.

Annons
Annons
Rulla till toppen