Läcka: Är detta Mazda 2?

Den första illustrationen på Mazdas konceptbil Hazumi har läckt ut. Vi misstänker att Hazumi är ett smakprov på nästa generation Mazda 2. I så fall – gillar du den nya stilen?
Annons

Läcka: Är detta Mazda 2?
Mazdas konceptbil Hazumi har läckt ut på nätet. Är detta ett smakprov på nästa Mazda 2?

Du som kör Mazda 3!

För ett kommande begagnattest behöver vi hjälp av dig som kör eller äger Mazda 3, generation II, från 2009 till och med 2013 – halvkombi och kombi. Sätt dina betyg här!

Mazda surfar på en framgångsvåg just nu med uppskattade modeller, finfin försäljning och nya snålmotorer. Det mesta verkar helt enkelt gå Mazdas väg, just nu.

Men att lansera en ny bilmodell är alltid en vansklig affär och för att testa publikreaktionerna ska Mazda visa upp en ny konceptbil på Genèvesalongen – ”Mazda Hazumi”. En konceptbil som sannolikt förebådar nästa generation Mazda 2. Ett första smakprov av Hazumi visades förra veckan men nu har en illustration på hela konceptbilen läckt ut på ”Autofilou.at”. Det är för övrigt samma sajt som läckt ut bilder på BMW 4-serie Gran Coupé, Ferrari California T, med flera modeller.

Illustrationen är inte så realistisk i sina linjer men man kan ändå ana ett släktskap med Mazda 3, Mazda 6 och CX-5. Påminner även om Mazda Takeri, en konceptbil från 2012. Vad säger ni läsare – är det här vad ni väntade er hos en ny generation Mazda 2?

 

Källa: Autofilou.at

Annons
Annons
Rulla till toppen